• Marlene ZenseCoaching

Bijwerkingen van zelfliefde

Hoe belangrijk vinden we de liefde voor ons zelf eigenlijk? Zelfliefde is niet echt populair, niet echt sexy. Ach ja, het is wel iets wat komt. Liefst vanzelf en dat we er niet te veel moeite voor moeten. Hoe is dat voor jou?

Zelfvertrouwen is wat mensen willen. Gelukkig zijn, succesvol, dromen waarmaken en zich vrij en relaxter voelen. Ja we weten allemaal dat het belangrijk om onze 'me-time' momenten in te plannen en als vrouw, zeker als moeder, tijd voor ons zelf te nemen.


Maar zelfliefde gaat zoveel verder dan dat! Zelfliefde is elke seconde van de dag voor jezelf kiezen. Verbinding maken met je eigen unieke zelf, met je hart en intuitie. Zodat je volledig afgestemd bent met wat jij nodig hebt.


Zelfliefde mag oprecht een doel op zich zijn. Niet alleen een middel om ergens anders te komen. Probeer een moment te creëren, nu op dit moment. Ga bewust zitten en voel je lichaam, maak verbinding met je hart, met de emoties in je buik. Durf te voelen wat er allemaal in jezelf gebeurd. Wat wil je lichaam, je hart, je intuïtie jou vertellen? Lukt het je om daar naar te luisteren? In mijn e-book 'Vergroot je Zelfliefde in 7 dagen' neem ik je mee in 7 thema's die je zelfliefde vergroten. De quotes, oefeningen, teksten, visualisatie en meditatie nemen je in een wereld van inspiratie, verdieping en je persoonlijk ontwikkelen. 7 mooie thema's die de liefde voor jezelf doen groeien.


1. Ranking your selflove

2. Be the love you never received

3. Mirror mirror on the wall

4. Love attractor

5. Forgiveness

6. Release the pain

7. Create that flow


Als je deze 7 dagen doorlopen hebt en actief mee hebt gedaan, is de liefde voor jezelf vergroot. Wat ga je dan eigenlijk merken? Deelnemers geven aan: rust, ontspanning, bevrijding, ruimte voor mij, de wil om echt voor mezelf te kiezen en daar nu ook echt voor te gaan, verder gaan met het vergeven van mijn moeder voor mezelf, ik sta op een heel andere manier in het daten. ik kan veel meer opeenstaan voor de liefde van mijn kinderen, eindelijk meer zelfvertrouwen.


Echt wat een side effects werken aan je zelfliefde heeft...


In mijn coaching en healing laat ik je als vrouw weer verbinding maken met je lichaam, met je intuïtie. Zodat je de fluisteringen van je hart kunt horen. Die weet precies wat jij op elk moment van de dag nodig hebt. Zelfliefde staat dan ook voor zoveel. De ene keer voor het nemen van een warm bad, een volgende keer het aan gaan van het vergeven van de persoon die je het meest pijn heeft gedaan en de dag er na een duw in je eigen rug om echt voor je droom te gaan en een eerste stap in die richting te nemen. Daarom vind ik zelfliefde zo mooi♥


Zelfliefde brengt je niet alleen die zachtheid voor jezelf, je krijgt er zoveel meer bij.


♥ Marlene

Zense Coaching & Healing


#coaching #zensecoaching #zelfliefde #selflove #healing #vergeven #gowiththeflow #positief #law #lawofattraction #persoonlijkeontwikkeling #bewustzijn #groei #love #liefde #vrouw #vrouwen #releasethepain #hsp #hoogsensitief #spiritueel13 keer bekeken0 reacties