06-46617778             marlene@zensecoaching.nl

Helende energetische massages en holistische coaching

Helende Energetische ontspanningsmassage

60 min - 70 euro

1 1/2 uur - 120 euro met coaching 

Een healing van het lichaam en geest en direct een diep ontspannende massage in 1. Je hele lichaam en denken ontspant. Je komt weer helemaal bij jezelf en je lichaam laat alle spanning los die er zit. 

Deze intuïtieve behandeling werkt diep ontspannend en heft blokkades in het lichaam op. Er vindt healing plaats die tot ver na de behandeling door werkt. Alles in jouw systeem inclusief je denken wordt rustig en gaat op een fijn niveau stromen. Zowel voor lichaam als geest geeft deze behandeling een liefdevolle diepgaande metamorfose. 

Wil je meer inzichten, handvaten om met jouw patronen om te gaan of tips hoe jij je zelf dagelijks kan healen? Boek dan een massage - coachingsessie van 1 1/2 uur. 

Het Inner Wisdom coachtraject - 5 a 10 sessies.

Een sessie is een uur coaching met tussenoefeningen en begeleiding. 

Vanaf 499 euro. 

Een traject van 5 tot 10 coachsessies waarin je je bewustzijn vergroot en aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. Je zelfkennis en je innerlijke wereld staan centraal. Wie ben je, waar loop je tegen aan en wat wil je?  

 

Tijdens de sessies onderzoek je waar je tegen aan loopt, wat dit jou te vertellen heeft. Met behulp van allerlei tools geef ik je handvatten en ankers mee om alle inzichten die je hebt ook te integreren in je dagelijkse leven. 

Interesse? Stuur mij een berichtje op marlene@zensecoaching.nl. Vaak wordt dit traject ook zakelijk ingezet (via werkgever) zoals voor een persoonlijk ontwikkeltraject of loopbaantraject. 

Vraag bij mij naar de mogelijkheden. 

Een heerlijk ontspannende massage waardoor je volledig ontspant. Je komt weer helemaal bij jezelf en je lichaam laat alle spanning los die er zit. 

Deze intuïtieve massage bestaat uit het masseren van de spieren en geheel ontspannen maken van je systeem. 

Rug, nek, schouders, bovenarmen en hoofd komen aan bod. 

Energetische voetmassage

30 min - 30 euro

Alle zenuwen komen samen in de voet. Ze zijn gekoppeld aan alle lichaamsorganen. Door de voeten te masseren, ontspant je hele lichaam en werkt de heling door in al je organen.  

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

      Privacy statement