Een Inner Goddes Sessie is helemaal speciaal voor jou. 

Het is een krachtige liefdevolle sessie waarin jij centraal staat. Jouw wensen, jouw verlangens, jouw pijnen. Waar jij nu staat. Wat je nog wil. Waar je van droomt. Wat je nog tegen houdt om te gaan doen. Wie je los mag laten. Wie je juist toe mag laten. Wat je nodig hebt om blijer, zelfverzekerder, opener te worden. 

Tijdens de sessie mag je balen, boos zijn, bang zijn, pijn voelen maar ook lachen, intens geluk voelen en de liefde voor jezelf toelaten. 

Alles mag er zijn. Met als doel dat je weet waar je staat en wat er mogelijk is.

 

Na de sessie besluit jij of je door gaat met het Inner Goddess Traject om de verdieping in jezelf te vinden. Je Inner Wisdom, je kracht en sensitiviteit te omarmen en die krachtige, liefdevolle vrouw omhoog te halen die je diep van binnen verstopt hebt.   

Voor 97 euro
Originele waarde is 249 euro

Gun jezelf de opening van je hart. 

Naar meer liefde in je leven. Naar meer geluk. Je bent het waard.

Reaching Out aan de Zon

reviews 

Niet verwacht dat 1 sessie me zoveel zou brengen. Diep gegaan maar begrijp nu dat de pijn er altijd al zat. Nu voel ik pas echt ruimte. - Chris

Heel dankbaar voor deze sessie. Ik kom al een tijdje bij Marlene voor massages en ik wilde heel graag mee doen met de Inner Goddess sessie. Ik was dan ook blij toen ik hem gewonnen had. Het heeft mij doen beseffen dat ik veel meer in mijn mars heb. Dat ik meer kan dan dat ik zelf ben gaan geloven. Eindelijk durfde ik dat te zien en uit te spreken wat ik nog wil. Ik ga hierna zeker door pakken.  

- Laura

"Een ontspannen oprechte sfeer is de basis van waaruit ik werk. Door wie ik ben komen mensen tot rust en durven zich open te stellen. Vanuit daar kijk ik als coach wat jij op dat moment het hardst nodig hebt en het beste werkt. Daarbij maak ik gebruik van mijn intuïtie, een diversiteit aan holistische tools en coachingsstijlen. Van huis uit ben ik energetisch masseur wat ik gebruik om blokkades te openen en te helen. Het is mijn passie om alles wat ik in huis heb te gebruiken om jou te helpen helen en zodat jij kan manifesteren wat jij wilt"