Wil je werken aan je persoonlijke groei en je bewustzijn laten groeien?

Beter begrijpen waarom je doet wat je doet. 

Heb je een helder doel, hulpvraag of wil je deze juist helder krijgen tijdens de coaching? Om vervolgens concreet aan de slag te gaan met jouw belemmerende overtuigingen en patronen die je nog in de weg staan om echt te genieten van het leven. 

Het HSP coachtraject, ook wel Inner Wisdom Traject, is een speciaal coachtraject van 2 maanden waarin je je hoogsensitiviteit beter gaat begrijpen en gaat omarmen. Je bewustzijn vergroot en je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling werkt. 

 

Je zelfkennis en je innerlijke wereld staan centraal. Wie ben je, waar loop je tegen aan en wat wil je?  

Tijdens de sessies onderzoek je waar je tegen aan loopt, wat dit jou te vertellen heeft. Met behulp van allerlei tools geef ik je handvatten en ankers mee om alle inzichten die je hebt ook te integreren in je dagelijkse leven en te komen waar je wil komen. Of dit nu een andere baan, betere relatie met jezelf of anderen of andere struggels of wensen zijn. 

Met regelmaat wordt dit traject ook zakelijk ingezet (via werkgever of als eigen ondernemer) zoals voor een persoonlijk ontwikkeltraject of loopbaantraject. 

Wil je in aanmerking komen voor het coachtraject? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via je de button hiernaast. Ik zie je reactie graag!

Liefs Marlene

IMG_0151.jpg