Het Inner Goddess Programma. 

A goddess is a woman who emerges from deep within herself.
She is a woman who has honestly explored her darkness and learned to celebrate her light. She is a woman who is able to fall in love with the magnificent possibilities within her. She is a woman who knows of the magic and mysterious places inside her, the sacred places that can nurture her soul and make her whole. She is a woman who radiates light. She is magnetic.  

Jij bent die mooie sensitieve vrouw die haar hooggevoeligheid wil omarmen en als kracht wil in zetten 

Je wilt nu eindelijk eens echt tijd voor jezelf gaan vrij maken

Je kunt moeilijk genieten van wat je nu hebt en verlangd altijd naar anders of meer.

Je bent rusteloos en zoekt veel antwoorden in je hoofd.

Je twijfelt over veel dingen en daar ben je wel klaar mee.

Af en toe heb je een geluksmoment maar die wil je veel meer.

 

Je weet dat je je rustiger kan voelen maar bent op zoek naar tools om zelf in te kunnen zetten.

 

Je vindt het lastig om anderen en het zorgen voor anderen los te laten.

Tot nu toe zocht je het allemaal zelf wel uit maar

nu heb je besloten dat je en keer geholpen mag

worden.

 

Je bent er klaar voor om echt voor jezelf te kiezen en wil daar voor gaan. 

Een transformerende reis die je rust, energie en je innerlijke kracht geeft om te bereiken wat jij wil. Jouw grootste wens of verlangen staat centraal. Of dat nu rust, balans of een grootse wens is.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlene, moeder van twee lieve dochters, samen met Mark wonen we in Noordwijk. Ik ben een Coach, Masseur en Healer. 

Als ervaren Coach voor hoogsensitieve vrouwen en zelf ook hoogsensitieve vrouw, neem ik je 4 maanden mee in een transformerende reis naar jezelf. Je gaat weer voelen wie je werkelijk bent. Je gaat voelen welke blokkades er nog in de weg zitten. Samen gaan we ze aan en bevrijd jij jezelf van alle last die je met je mee draagt. Je hoeft het niet allemaal te begrijpen, je vaart mee op je eigen intuitie en vertrouwt dat je komt waar je wil komen.

Rust, verbinding, vertrouwen in jouw kunnen en kracht, vertrouwen in de toekomst. 

We leren elkaar kennen in een live coachsessie. We maken die dag een start met jouw transformatie. Middels een inspirerende oefening zet jij jezelf centraal en kijk je in de spiegel van je mooie zijn. Van daaruit volgen er sessies waarbij we aan de slag gaan met zowel lichaam, geest en je denken. We houden contact via de skype of zoom en hebben zo een aantal coachmomenten. De sessies zijn een combinatie van coaching waar je nieuwe inzichten op doet en lichaamsoefeningen zoals mindfullness, meditatie en verbindingsoefeningen. Ik geef je life changing tools mee die je jou leven lang blijft inzetten en je helpen krachtig te blijven wat je ook in je leven tegen komt. 

In het midden van het traject ontvang je een energetische ontspannende behandeling. Het is een behandeling waardoor je volledig tot rust komt en ontvangt wat je die dag mag ontvangen. Het maakt blokkades los en de lichte positieve energie werkt ook na de massage door. Het stimuleert je om nog meer vanuit je gevoel te leven en deze te vertrouwen. 

Als afsluiting vindt een coachsessie in de natuur plaats. Het is een krachtig middel om tot rust te komen en je te verbinden met de natuur. In de natuur kun je volledig je eigen tempo nog meer voelen en verankeren in jou. Je krijgt gespiegeld waar je nu staat en hoe je verder gaat nu het traject afgelopen is. Je bent er toe om je pad verder zelf te bewandelen. 

 

Het totale traject bestaat uit een diversiteit aan coaching en behandelingen. In de tussentijd werk je aan opdrachten en ontvang je van mij feedback als dit nodig is zodat jouw ontwikkelproces optimaal door blijft gaan. 

Wat is inclusief bij het traject? 

  • Inner Goddess werk- en naslagboek 

  • 4 live sessies met een speciaal dagthema

  • 2 energetische helende massage van 60 min 

  • 2 vrij in te plannen calls 

  • Tussendoor inspiratievolle opdrachten

Wat brengt het jou?

Je gaat voelen hoe het is om blokkades en pijnen los te laten

 

Je voelt je vrij 

 

Je gaat keuzes maken die echt bij je passen en je een goed gevoel gevenJe gaat je eigen innerlijke kracht ontdekken en deze vergroten

 

Je gaat zien dat je in staat bent om jezelf te helen

 

Je gaat de verbinding met jezelf herontdekken en je hierdoor sereen en rustig voelen

 

Je gaat zien dat het je lukt om bij jezelf te blijven waar en met wie je ook bent

 

Je gaat voelen dat je energie over hebt en deze op een positieve manier inzetten

 

Je gaat ervaren dat je echt gaat bereiken waar je al een tijd naar verlangd maar dacht dat niet mogelijk was

 

Je gaat je gevoeligheid omarmen en inzetten als kracht. Om in de eerste plaats goed voor jezelf te zorgen. En van daaruit er voor mensen om je heen te zijn (zoals je partner, kinderen, collega's).

Hoogsensitief? 

Herken jij jezelf hier in? 

√ rijk gevoelsleven

√ sterk inlevingsvermogen

√ gevoelig lichaamssysteem

√ intense gevoelswereld

√ intuïtief

√ zorgzaam

√ sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor anderen

√ lastig om grenzen te voelen en aan te geven

Maar ook zeker de wens om krachtiger te worden. Om sterker in je schoenen te staan. Om je hoogsensitiviteit in te zetten als kwaliteit. Om in alle delen van je leven meer tot bloei te komen. 

 

Wil je dit? Voel je een vuurtje ontstaan in jou? Neem dan contact met me op zodat de wens werkelijkheid wordt!

 

Wees eens eerlijk... tegenwoordig kunnen we overal lezen hoe jij je moet ontspannen, hoe je de ware liefde kunt vinden, dat het nu echt de tijd is om je purpose te vinden. Inmiddels weet je dan ook al heel veel. Kun je het een ander zo zo uit leggen. Maar hoe ga je het nu werkelijk echt bereiken? Geloof me 'been there, done that". Ik dacht ook dat ik het in mijn eentje wel ging redden. Dat als ik met vrienden over mijn pijnen, verlangens en struggels had dat het er even niet was en vanzelf wel over zou waaien. Helaas.. als je echt iets wil bereiken moet je soms diep gaan. Moet, ja moet je het aan gaan. De blokkades, de pijn, de boosheid, de angst voelen. Tegelijkertijd kan ik je vertellen hoe gaaf is dat om te doen. Echt gaan voelen, echt gaan verbinden met jezelf, je echte ik echt naar voren laten komen. Want het gave is dat achter de blokkades liefde, blijheid en geluk verscholen zit. Zoveel dat je er van schrikt. 

 

Dus ook al voelt het nog zo eng om het aan te gaan. Trust me, je gaat er blij van worden. En trots zijn op jezelf. Ik know the proces... 

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

      Privacy statement